Bc. Dorota Hríbiková

Bakalářská práce

Podmienky pri zakladaní a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku

Conditions by Setting Up and Running a Zero Waste Policy Restaurant in Slovakia
Abstract:
This bachelor's thesis deals with the conditions for establishing and operating a zero waste restaurant in Slovakia. The aim of the work is to evaluate the conditions and obstacles of a zero waste restaurant in Slovakia and to compare the establishment and operation of this type of already existing Silo restaurant in the United Kingdom from an economic and legal point of view using a qualitative analysis …více
Abstract:
Táto bakalárska práca sa venuje podmienkam pri založení a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku. Cieľom práce je zhodnotiť podmienky a prekážky zero waste reštaurácie na Slovensku a porovnať založenie a prevádzkovanie takéhoto typu už existujúcej reštaurácie Silo v Spojenom Kráľovstve z ekonomického a právneho hľadiska pomocou kvalitatívnej analýzy. Teoretická časť práce sa zameriava na …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/i1gok/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Josef Pátek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví