Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice – Bc. Aneta Pšeničková
Bc. Aneta Pšeničková
Diplomová práce
Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice
The use of preparations to improve the nutritional value of corn grain
Anotace:
Kukuřice se řadí na třetí místo nejpěstovanějších obilnin světa. V dnešní době je považována za velice významnou potravinářskou, krmnou, průmyslovou a také energetickou plodinu pěstovanou na orné půdě s vysokým výnosovým potenciálem. V současnosti při pěstování kukuřice převažují dva užitkové směry, jedním z nich je kukuřice na zrno a druhým kukuřice na siláž. Kukuřice na zrno je považována za jednu …víceAbstract:
Maize is the third most cultivated cereal in the world. It is currently considered a very important food, feed, industrial and energy crop, grown on arable land with high yield potential. There are currently two primary methods of growing maize: grain maize and silage maize. Grain maize is considered one of the most important crops, which explains the gradual increase in the area sown. This thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Jaroslav Tomášek, Ph.D.
- Oponent: Jan Koukolíček, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PŠENIČKOVÁ, Aneta. \textit{Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/kz0qhq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of ERP System Impact on Business Productivity
Alena Zacharova -
Sladovnická kvalita zrna ječmene po mimokořenové aplikaci pomocných látek a listových hnojiv
Jakub Heža -
Výnos a kvalita zrna pšenice ozimé po aplikaci dusíkato-sirného hnojiva s humátem v poloprovozním pokusu
Filip Rudolf -
Kvalita zrna barevné pšenice
Jiří Hamáček -
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
Karolína Linhartová -
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
Romana Šebestíková -
Soil sealing v Olomoucí a okolí
Karin TOPENČÍKOVÁ -
Understanding the effect of biogenic & Xenobiotic substances on microbial metabolism in the soil
Rahul Datta
Název
Vložil
Vloženo
Práva