Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení – Bc. Michal Novák
Bc. Michal Novák
Master's thesis
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Business plan of a new gastronomic company
Abstract:
Cílem této diplomové práce je vypracování kvalitního podnikatelského záměru a analýza proveditelnosti nápadu na otevření reálného barového zařízení v Kralupech nad Vltavou. V teoretické části autor čerpal z odborné literatury, pomocí které autor zmapoval problematiku podnikání v gastronomii včetně legislativních požadavků. Druhá část je věnována situační analýze, která obsahuje kromě PEST analýzy i …moreAbstract:
The goal of this diploma thesis is to develop a complex business plan for a bar, located in city of Kralupy nad Vltavou, and an analysis of a feasibility of such a plan. In the theoretical, author uses specialized literature to explain and map the issues of gastronomy business as well as legal aspects of the field. The practical part is devoted to situational analysis, including not only PEST analysis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12205/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2016
- Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Reader: Ing. Eliška Smotlachová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Situační analýza hotelu Sport*** v Kralupech nad Vltavou
Jakub Matějček -
Motivace a stimulace zaměstnanců ve firmě Lesy Hluboká nad Vltavou, a.s.
Petra Pletková -
Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
Daniel Sváček -
Marketingový mix kaviarni: prípadová štúdia podniku EMA espresso bar
Jakub Vreštiak -
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
Barbora Křížková -
Marketingový výzkum pro Stolní tenis a Hravý bar
Barbora Blechová -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
Jan Pavlíček