Bc. Anna Kobylková
Diplomová práce
Podnikatelský plán
The business plan
Anotace:
Cílem práce bude zhotovení podnikatelského plánu na rozšíření stávajícího podnikání v oblasti pohostinství o restaurační služby. Práce bude zaměřena na strukturu podnikatelského plánu a na vybraný podnik. V práci budou vybrány vhodné analýzy, které budou následně implementovány pro vytvoření vlastního podnikatelského plánu.Abstract:
The aim of the thesis is to compile a business plan for the purposes of expanding an establishment in the field of hospitality and restaurant services. The thesis shall focus on the structure of business plan and on select company. Appropriate analysis shall select and implement for the business plan itself.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/jf3rb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2021
- Vedoucí: doc. Ing. Jarmila Duháček Šebestová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Šárka Zapletalová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSlezská univerzita v Opavě
Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Business plan for a hotel in Dubai
Samer Abedi -
Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď
Natália Vargová -
Business Plan for a Chosen Business
Darina Alexandrina -
Podnikatelský plán na založení restaurace
Josef Kolník -
Podnikatelský plán
Lenka Janochová -
Podnikatelský plán
Jana Valchářová -
Spokojenost klientů s nabídkou restaurace Pod Věží
Tereza Smužová -
Měření spokojenosti zákazníků se službami restaurace
Nikol Bubíková