Bc. Anna Kobylková
Master's thesis
Podnikatelský plán
The business plan
Abstract:
Cílem práce bude zhotovení podnikatelského plánu na rozšíření stávajícího podnikání v oblasti pohostinství o restaurační služby. Práce bude zaměřena na strukturu podnikatelského plánu a na vybraný podnik. V práci budou vybrány vhodné analýzy, které budou následně implementovány pro vytvoření vlastního podnikatelského plánu.Abstract:
The aim of the thesis is to compile a business plan for the purposes of expanding an establishment in the field of hospitality and restaurant services. The thesis shall focus on the structure of business plan and on select company. Appropriate analysis shall select and implement for the business plan itself.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2021
Identifier:
https://is.slu.cz/th/jf3rb/
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2021
- Supervisor: doc. Ing. Jarmila Duháček Šebestová, Ph.D.
- Reader: Ing. Šárka Zapletalová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSilesian University in Opava
School of Business Administration in KarvinaMaster programme / field:
Economics and Management / Business Economics and Management
Theses on a related topic
-
Business plan for a hotel in Dubai
Samer Abedi -
Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď
Natália Vargová -
Business Plan for a Chosen Business
Darina Alexandrina -
Podnikatelský plán na založení restaurace
Josef Kolník -
Podnikatelský plán
Lenka Janochová -
Podnikatelský plán
Jana Valchářová -
Spokojenost klientů s nabídkou restaurace Pod Věží
Tereza Smužová -
Měření spokojenosti zákazníků se službami restaurace
Nikol Bubíková