Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin – Bc. Michaela Vidrmová
Bc. Michaela Vidrmová
Diplomová práce
Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin
Microbial load of the food production units and the performance of a food protective wrappers
Anotace:
Diplomová práce se zabývá mikrobiální kontaminací v pekárnách a to v jejich prostředí, vstupních surovinách a ve finálních výrobcích. Dalším úkolem bylo provést laboratorní hodnocení obalových materiálů, které se použivají při balení finálních výrobků ve sledovaných provozech. Všechny tyto obaly byly testovány na odolnost proti prorůstání mikroorganismy a běžnými plísněmi.Abstract:
This thesis deals with microbial contamination in bakeries and in their environment, feedstock and finished products. The next task was to conduct laboratory evaluation of packaging materials used in packaging of finished products in selected plants. All these cases were tested for resistance to the penetration of microorganisms and common molds.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2011
- Vedoucí: MUDr. Karel Mencl
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VIDRMOVÁ, Michaela. \textit{Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin}. Online. Diplomová práce. Pardubice: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/l3fxgy/.
Jak správně citovat práci
Vidrmová, Michaela. Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin. Pardubice, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
Victoria Patricie Lehkoživová -
Vliv cen surovin na provozní náklady pekárenské výroby
Kristýna Kamlarová -
Mikrobiologická kvalita vybraných surovin v pekárenské výrobě
Ivana Mozerová -
Možnosti využití netradičních surovin při výrobě piva
Nikol Šimečková -
Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva
Iva Suchánková -
Možnosti inovace výroby pekárenských výrobků
Karolína Menoušková -
Chleby z netradičních surovin s využitím koření
Radka Svobodová -
Obalové materiály
Hana Kubíková