Bc. Michaela Vidrmová

Diplomová práce

Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin

Microbial load of the food production units and the performance of a food protective wrappers
Anotace:
Diplomová práce se zabývá mikrobiální kontaminací v pekárnách a to v jejich prostředí, vstupních surovinách a ve finálních výrobcích. Dalším úkolem bylo provést laboratorní hodnocení obalových materiálů, které se použivají při balení finálních výrobků ve sledovaných provozech. Všechny tyto obaly byly testovány na odolnost proti prorůstání mikroorganismy a běžnými plísněmi.
Abstract:
This thesis deals with microbial contamination in bakeries and in their environment, feedstock and finished products. The next task was to conduct laboratory evaluation of packaging materials used in packaging of finished products in selected plants. All these cases were tested for resistance to the penetration of microorganisms and common molds.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2011
  • Vedoucí: MUDr. Karel Mencl

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Vidrmová, Michaela. Mikrobiální zátěž potravinářských provozů a spolehlivost ochranných obalů potravin. Pardubice, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin