Preparation of experimental sourdoughs based on legume flours – Lenka Nguyenová Xuanová
Lenka Nguyenová Xuanová
Bakalářská práce
Preparation of experimental sourdoughs based on legume flours
Příprava experimentálních kvasů na bázi luštěninových mouk
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NGUYENOVÁ XUANOVÁ, Lenka. \textit{Preparation of experimental sourdoughs based on legume flours}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/l4svek/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.