Možnosti a způsoby stravování pracujících – Kristina Averyanova
Kristina Averyanova
Bakalářská práce
Možnosti a způsoby stravování pracujících
Possibility and kind of catering workers
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce s názvem „Možnosti a způsoby stravování pracujících“ je provést zhodnocení způsobu zajištění stravování pracujících ve třech vybraných firmách v Praze. K realizaci tohoto cíle je použita metoda osobního pohovoru s odpovědnými zaměstnanci těchto vybraných podniků. Kromě toho je provedeno praktické šetření tržní nabídky zajištění hromadného stravování zaměstnanců. V návrhové …víceAbstract:
The main aim of this thesis entitled "Ways and means catering workers" is an assessment of methods of providing meals for employees in three selected companies in Prague. To realize this goal, the method of personal interview with the responsible employees in those enterprises was selected. In addition, thesis presents practical examination of currenct market offer of catering stuff. Last part presents …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13140/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
AVERYANOVA, Kristina. \textit{Možnosti a způsoby stravování pracujících}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/l4y1c2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví