Možnosti a způsoby stravování pracujících – Kristina Averyanova
Kristina Averyanova
Bachelor's thesis
Možnosti a způsoby stravování pracujících
Possibility and kind of catering workers
Abstract:
Hlavním cílem bakalářské práce s názvem „Možnosti a způsoby stravování pracujících“ je provést zhodnocení způsobu zajištění stravování pracujících ve třech vybraných firmách v Praze. K realizaci tohoto cíle je použita metoda osobního pohovoru s odpovědnými zaměstnanci těchto vybraných podniků. Kromě toho je provedeno praktické šetření tržní nabídky zajištění hromadného stravování zaměstnanců. V návrhové …moreAbstract:
The main aim of this thesis entitled "Ways and means catering workers" is an assessment of methods of providing meals for employees in three selected companies in Prague. To realize this goal, the method of personal interview with the responsible employees in those enterprises was selected. In addition, thesis presents practical examination of currenct market offer of catering stuff. Last part presents …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 6. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13140/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2015
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management