Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR. – Jana PATLOKOVÁ
Jana PATLOKOVÁ
Bachelor's thesis
Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.
The Principles of Technological Processing and Small Assortment of Meat Products in the CR.
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování masa a drobných masných výrobků. Hlavní část práce je věnována technologii výroby drobných masných výrobků vyskytující se na trhu ČR.Abstract:
Bachelor thesis is focused on meat processing and retail meat products. The main part is devoted to the production technology of small meat products and their quality requirements. At the end of selected species are described by small meat products occurring market CR.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PATLOKOVÁ, Jana. \textit{Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/l5bhfu/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
PATLOKOVÁ, Jana. Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
Tereza Třetinová -
Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
Tereza Sekničková -
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
Veronika Sejbalová -
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
Vojtěch Weiss -
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
Aneta Lhotská -
Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
Dagmar KUBECOVÁ -
Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
Michaela Kurková