Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich. – Miloslava VOLMANOVÁ
Miloslava VOLMANOVÁ
Bakalářská práce
Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich.
The inclusion of fermented dairy products in the diet of secondary school
Anotace:
Teoretická část bakalářské práce se zabývá výrobou mléka, jeho druhy a procesy zpracování. Popisuje fermentované mléčné výrobky (dále jen FMV), jejich výrobu a druhy. Poslední část je věnována fyziologii zažívacího traktu, jeho struktuře a přínosu fermentovaných mléčných výrobků vzhledem ke zdraví člověka. Praktická část je zaměřena na průzkum spotřeby mléka a fermentovaných mléčných výrobků a dále …víceAbstract:
The theoretical section of the Bachelor Paper deals with the production of milk, kinds of milk and the processes applied to produce milk. Special attention is paid to the Fermented Milk Products (further only FMP), their types and processes of manufacture. The practical section surveys the consumption of milk and FMP, paying also attention to the general awareness of FMP among secondary-school students …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2015
Zveřejnit od: 30. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Jan SCHUSTER, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOLMANOVÁ, Miloslava. \textit{Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich.}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/l7jdv9/.
Jak správně citovat práci
VOLMANOVÁ, Miloslava. Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich. . Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
Daria Churiakova -
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
Magdaléna Zvonková -
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
Viktorie Omelková -
Fermentované mléčné výrobky
Jitka VESELÁ -
Fermentované mléčné nápoje
Karolína Horáková -
Vliv mykotoxinů na střevní epithel
Lenka Šustáčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva