Miloslava VOLMANOVÁ

Bakalářská práce

Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich.

The inclusion of fermented dairy products in the diet of secondary school
Anotace:
Teoretická část bakalářské práce se zabývá výrobou mléka, jeho druhy a procesy zpracování. Popisuje fermentované mléčné výrobky (dále jen FMV), jejich výrobu a druhy. Poslední část je věnována fyziologii zažívacího traktu, jeho struktuře a přínosu fermentovaných mléčných výrobků vzhledem ke zdraví člověka. Praktická část je zaměřena na průzkum spotřeby mléka a fermentovaných mléčných výrobků a dále …více
Abstract:
The theoretical section of the Bachelor Paper deals with the production of milk, kinds of milk and the processes applied to produce milk. Special attention is paid to the Fermented Milk Products (further only FMP), their types and processes of manufacture. The practical section surveys the consumption of milk and FMP, paying also attention to the general awareness of FMP among secondary-school students …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2015
Zveřejnit od: 30. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Jan SCHUSTER, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VOLMANOVÁ, Miloslava. Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich. . Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.4.2015

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 30. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses l7jdv9 l7jdv9/2
6. 5. 2015
Složky
Soubory
Bulánová, L.
7. 5. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.