Úroveň hygieny a sanitace v masném provozu – Bc. Veronika Koláčková
Bc. Veronika Koláčková
Master's thesis
Úroveň hygieny a sanitace v masném provozu
Standards of the hygiene and sanitation in the meat processing
Abstract:
práce se zabývala úrovní hygieny a sanitace v masném provoze. Cílem bylo posouzení účinnost sanitace z hlediska mikrobiální kontaminace.V první části této práce byly zpracovány informace o evropské i české legislativě zabývající se bezpečnosti potravin, byly popsány kontrolní orgány, které drží dohled nad legislativními požadavky. Dále byly vysvětleny systémy zajišťující správnou výrobní hygienou praxi …moreAbstract:
The purpose of this thesis is to investigate the standards of the hygiene and sanitation in the meat processing. The major objective is to evaluate the effectiveness of sanitation in terms of microbial contamination.In the first part of thesis there was processed information about European and Czech legislation dealing with food safety. Inspection authorities that supervise legislative requirements …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Theses on a related topic
-
Zhodnocení výsledků stěrů - vzorků za účelem ověření účinnosti čištění a sanitace potravinářských provozů pod veterinárním dozorem ve Středočeském kraji České republiky, okres Praha-východ za období 2019-2023
Lenka STARÁ -
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
Jitka MADĚROVÁ -
Hygiena a sanitace v potravinářských provozech
Aneta Košvancová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses l8x5if l8x5if/2
2/5/2016