Kateřina Limbergová
Bakalářská práce
Vývoj českého kulinářství
Evolution of the Czech culinary
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývala vývojem českého kulinářství. Jejím cílem bylo analyzovat znalost současných kulinářských trendů u nás, a to na příkladu dvou skupin respondentů, jejichž povědomí o dané problematice bylo v rámci průzkumu vzájemně srovnáváno. Tyto skupiny byly voleny na základě toho, mají-li přímou životní zkušenost s úrovní naší české gastronomie před revolučním rokem 1989, nebo jestli …víceAbstract:
This bachelor work dealt with the development of the Czech gastronomy. Its aim wat to examine the knowledge of the current culinary trends in our republic, between two groups of respondents, which familiarity with the issues was compared in the research. These groups were selected on the ground of their life experience with the Czech gastronomy before the revolutionary year 1989, or on the round of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14236/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Moderní informační technologie a jejich využití v sektoru bankovnictví
Oldřich Brožek -
Moderní informační technologie ve službách osob s handicapem
Jan Melicher -
Senioři a moderní informační technologie
Radim Klvač -
Senioři a moderní informační technologie
Tomáš Janíček -
Moderní informační technologie v lesnictví
Jan Klusáček -
Informační technologie a senioři, rozdílné možnosti v přístupu k informačním technologiím a k informační výchově v ČR a ve Spojených státech amerických (stát Colorado)
Jiří Zajdl -
Moderní informační a komunikační technologie využívané ve výuce na 2. stupni ZŠ
Sabina ŘÍHOVÁ -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová