Kateřina Limbergová

Bakalářská práce

Vývoj českého kulinářství

Evolution of the Czech culinary
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývala vývojem českého kulinářství. Jejím cílem bylo analyzovat znalost současných kulinářských trendů u nás, a to na příkladu dvou skupin respondentů, jejichž povědomí o dané problematice bylo v rámci průzkumu vzájemně srovnáváno. Tyto skupiny byly voleny na základě toho, mají-li přímou životní zkušenost s úrovní naší české gastronomie před revolučním rokem 1989, nebo jestli …více
Abstract:
This bachelor work dealt with the development of the Czech gastronomy. Its aim wat to examine the knowledge of the current culinary trends in our republic, between two groups of respondents, which familiarity with the issues was compared in the research. These groups were selected on the ground of their life experience with the Czech gastronomy before the revolutionary year 1989, or on the round of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 11. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze