Technologické parametry a konzervárenské zpracování plodové zeleniny – Bc. Lenka Pechová
Bc. Lenka Pechová
Diplomová práce
Technologické parametry a konzervárenské zpracování plodové zeleniny
Technological parameters and canning processes of fruit vegetables
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na technologické parametry a konzervování plodové zeleniny. V literární části jsou popsány jednotlivé druhy plodové zeleniny, její látkové složení, posklizňové změny, skladování a možnosti konzervace. V praktické části jsou laboratorně a senzoricky hodnoceny okurky nakládačky odrůdy ZUZANA F1, ORFEUS F1, REGINA F1, KAREN F1, PARTNER F1 a KARLOS F1. Laboratorně jsou vyhodnoceny …víceAbstract:
The thesis is focused on technological parameters and canning of fruit vegetables. The literary section describes the different kinds of vegetables grown, its material composition, crop changes, storage and conservation options. The practical part of the laboratory and sensory evaluated gherkins variety ZUZANA F1, ORFEUS F1, REGINA F1, KAREN F1, PARTNER F1 and KARLOS F1. Laboratory quality parameters …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová
- Oponent: Aleš Jezdinský, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva