Komparace úrovně kvality, ceny a prezentace ovoce a zeleniny mezi obchodními řetězci působícími v České republice – Vendula PÍSAŘÍKOVÁ
Vendula PÍSAŘÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Komparace úrovně kvality, ceny a prezentace ovoce a zeleniny mezi obchodními řetězci působícími v České republice
The comparison of quality, price and presentation of fruit and vegetables among chain of supermarkets in the Czech Republic
Anotácia:
Tato práce je zaměřena na rozdělení a složení ovoce a zeleniny. Také je v ní popsán transport, skladování, cesta do prodeje a dále pak následná prezentace ovoce a zeleniny. Na závěr byl vytvořen zákaznický dotazník, který srovnává úroveň kvality, ceny a prezentace v daných obchodních řetězcích.Abstract:
This thesis is focused on sorting and composition of fruit and vegetables. There are also described transport, storage, a way to a sale and a consequential fruit and vegetables presentation. At the end of the thesis there was made up a customer questionnaire, which compares a quality level, prices and presentations in the chosen chain stores.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor:
16256
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2010
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PÍSAŘÍKOVÁ, Vendula. \textit{Komparace úrovně kvality, ceny a prezentace ovoce a zeleniny mezi obchodními řetězci působícími v České republice}. Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2010. Dostupné z: https://theses.cz/id/litfee/.
Jak správně citovat práci
PÍSAŘÍKOVÁ, Vendula. Komparace úrovně kvality, ceny a prezentace ovoce a zeleniny mezi obchodními řetězci působícími v České republice. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 25. 08. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Práce na příbuzné téma
-
Domácí zelenina: obsah esenciálních a toxických prvků
Monika Vychytilová -
Environmentální chování vybraného obchodního řetězce a nakládání s odpady se zaměřením na ovoce a zeleninu
Jakub Šimčík -
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování
Monika Ralenovská -
Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu
Kateřina RYSOVÁ -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová