Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR. – Bc. Pavla HENDRYCH JÍROVÁ
Bc. Pavla HENDRYCH JÍROVÁ
Master's thesis
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Food Safety Information Centre as part of the food safety system in the Czech Republic
Abstract:
Cílem této diplomové práce je charakterizovat Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství ČR, v teoretické části práce popsat jeho činnost, zmapovat systém kontroly bezpečnosti potravin nejen v České republice jako takové, ale téţ v návaznosti na zajištění bezpečnosti potravin v Evropské unii, a vytvořit přehled, jak celý systém funguje. Praktická část je zaměřena na analýzu webových …moreAbstract:
The aim of this thesis is to characterise the Food and Safety Information Centre of the Ministry of Agriculture of the Czech Republic, the theoretical part characterise it's activity, mapping system of Food and Safety Control in the Czech Republic as such but also in the follow up to ensure food safety in the European Union, and create an overview how the whole system works. Practical part is to focus …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2016
Accessible from:: 29. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla. \textit{Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Education. 2016. Available from: https://theses.cz/id/lkqxfn/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla. Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationMaster programme / field:
Education / Education concerning to Health Education
Theses on a related topic
-
Odborné konzultace v centrech kybernetické bezpečnosti v České republice
Dominik Kurovský -
Bezpečnostní rizika celozrnných bezlepkových potravin se zaměřením na výskyt tropanových alkaloidů
Radka VRZALOVÁ -
Evropská právní politika v oblasti bezpečnosti potravin a EFSA
Tereza Kaľavská -
Vývoj a validace multiplexní technologie xMAP pro detekci a kvantifikaci patogenních virů v prostředí.
Jakub Hrdý -
Metodické přístupy založené na PCR využitelné pro diagnostiku parazitárních infekcí alimentárního původu
Lucie Škorpíková -
Zajišťování bezpečnosti potravin v EU
Karolína Svobodová -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Petr Zita
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights