Možnosti využití antistresových přípravků při pěstování zeleninové sadby – Bc. Miroslav Balcar
Bc. Miroslav Balcar
Diplomová práce
Možnosti využití antistresových přípravků při pěstování zeleninové sadby
Possibilities of anti-stress products in the cultivation of vegetable seedlings
Anotace:
Literární rešerše se snaží přiblížit problematiku ekologického a biodynamického zemědělství, vnějších stresorů a antistresových přípravků u rostlin. Popisuje technologie předpěstování zeleninové sadby a druhů.Praktická část je věnována měření působení ekologických antistresových přípravků na experimentu založeného na pozemcích Zahradnické fakulty v Lednici na Moravě. Pokus byl věnován vlivu na růst …víceAbstract:
Literature research seeks to approach the ecological and biodynamic agriculture, external stressors and anti-stress products in plants. Describing the technology of pre-cultivated vegetable seedlings and species.The practical part is devoted to monitoring the environmental effects of plant anti-stress experiment based on the plots of the Horticultural Faculty in Lednice na Moravě. An attempt was devoted …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Aleš Jezdinský, Ph.D.
- Oponent: Radoslav Vlk, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Zahradnictví
Práce na příbuzné téma
-
Povědomí o biodynamickém způsobu hospodaření a míra jeho uplatnění v ČR
Kristýna Dyntarová -
Ekologické hospodaření a rozvoj sektoru biodynamického zemědělství v České republice
Alena Městecká -
Patogeny révy vinné a možnosti ochrany
Jitka Jedličková -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Zdenek Škoda -
Česká a zahraniční biodynamická vína
Ludmila Burešová -
Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour
Barbora Fantová -
Development of organic wine production and its trends in EU countries and the Czech Republic
Anita Beránková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá
Název
Vložil
Vloženo
Práva