Michaela Vostrá

Bachelor's thesis

Pivo jako podnikatelský záměr

The selling of beer as a business plan
Abstract:
První část bakalářská práce je zaměřena na teoretické vymezení pojmů pivo, jeho výroba, označování, specifikace pivního trhu v ČR. Dále popisuje co je to podnikatelský plán, zásady při jeho zpracován a jeho strukturu. Druhá praktická část je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu pro hospodu U Vystřelenýho oka. Při zpracování jsou využity analýzy vnějšího i vnitřního okolí podniku, je zde zpracován …more
Abstract:
The first part of the thesis is focused on the theoretical notion of beer and it´s production, labeling, specification of the beer market in the Czech Republic. It also describes what a business plan, principles for it´s processing and it´s structure. The second part is focused on creating a business plan for the pub U Vystřelenýho oka. When processing are used analysis of external and internal environment …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 9. 2015
  • Supervisor: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Reader: Ing. Helena Buřičová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management