Michaela Vostrá

Bakalářská práce

Pivo jako podnikatelský záměr

The selling of beer as a business plan
Anotace:
První část bakalářská práce je zaměřena na teoretické vymezení pojmů pivo, jeho výroba, označování, specifikace pivního trhu v ČR. Dále popisuje co je to podnikatelský plán, zásady při jeho zpracován a jeho strukturu. Druhá praktická část je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu pro hospodu U Vystřelenýho oka. Při zpracování jsou využity analýzy vnějšího i vnitřního okolí podniku, je zde zpracován …více
Abstract:
The first part of the thesis is focused on the theoretical notion of beer and it´s production, labeling, specification of the beer market in the Czech Republic. It also describes what a business plan, principles for it´s processing and it´s structure. The second part is focused on creating a business plan for the pub U Vystřelenýho oka. When processing are used analysis of external and internal environment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2015
  • Vedoucí: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Helena Buřičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví