Zdeňka Cejpková
Bachelor's thesis
Evropská úprava bezpečnosti potravin
European Food Safety Regulation
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá bezpečností potravin v Evropské Unii, konkrétně významem správného označování potravin. Zaměřuje se na povinné a nepovinné informace uváděné na obalech výrobků ve vztahu ke kvalitě daných potravin.Abstract:
The bachelor thesis deals with food safety in the European Union namely the importance of proper food labeling. It focuses on obligatory and optional information for the product in relation to food quality.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 7. 2019
Identifier:
https://is.muni.cz/th/jvtl1/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 9. 2019
- Supervisor: doc. JUDr. David Sehnálek, Ph.D.
- Reader: doc. JUDr. Filip Křepelka, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Právnická fakultaMasaryk University
Faculty of LawBachelor programme / field:
Legal Specializations / International Commercial Law Studies
Theses on a related topic
-
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Zákaz dvojí kvality potravin
Barbora Šindelářová -
Dvojí kvalita potravin
Milan Žižka -
Kvalita potravin
Ondřej Vacula -
Dvojí kvalita potravin na trzích EU
Josef KRATOCHVÍL -
Dvojí kvalita potravin v Česku a v Německu
Petr Havlíček -
Právní aspekty dvojí kvality potravin
Andrea Prouzová