Tereza Krejsová

Master's thesis

Podnikatelský plán založení kavárny a analýza reálného objektu

The Business Plan Founding of Café and Analysis of the Real Object
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu, jehož cílem je zhodnocenísoučasného fungování kavárny Lark café Brno. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou apraktickou. V první jsou definovány pojmy, které souvisejí s daným tématem, následujecharakteristika stravovacích služeb, jejich členění a také jsou uvedeny podmínky proprovozování gastronomických zařízení. Dále se práce věnuje …more
Abstract:
This diploma thesis is based on the creation of a business plan, the aim of this thesis is toevaluate the current functioning of the Lark café Brno. This thesis is divided into two parts,theoretical and practical. The theoretical part defines the terms that are related to the topic ofthis thesis. The terms are focused to catering services, their divisions are characterized thereand the conditions for …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 9. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 9. 2020
  • Supervisor: Antonín Dvořák
  • Reader: Zdenka Petrů

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/81259

Vysoká škola ekonomická v Praze

Master programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch