Podnikatelský plán založení kavárny a analýza reálného objektu – Tereza Krejsová
Tereza Krejsová
Master's thesis
Podnikatelský plán založení kavárny a analýza reálného objektu
The Business Plan Founding of Café and Analysis of the Real Object
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu, jehož cílem je zhodnocenísoučasného fungování kavárny Lark café Brno. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou apraktickou. V první jsou definovány pojmy, které souvisejí s daným tématem, následujecharakteristika stravovacích služeb, jejich členění a také jsou uvedeny podmínky proprovozování gastronomických zařízení. Dále se práce věnuje …moreAbstract:
This diploma thesis is based on the creation of a business plan, the aim of this thesis is toevaluate the current functioning of the Lark café Brno. This thesis is divided into two parts,theoretical and practical. The theoretical part defines the terms that are related to the topic ofthis thesis. The terms are focused to catering services, their divisions are characterized thereand the conditions for …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 9. 2019
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/81259
Thesis defence
- Date of defence: 10. 9. 2020
- Supervisor: Antonín Dvořák
- Reader: Zdenka Petrů
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/81259
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Financial Business Plan
Aigerim Amangeldinova -
Podnikatelský plán pro otevření franšízové pobočky společnosti Partners Financial Services, a. s.
Lucie Bartoňová -
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
David Simbartl -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Financial Analysis of Business Plan
Forough Raoufiboroujeni