Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti – Bc. Aneta Krajíčková
Bc. Aneta Krajíčková
Master's thesis
Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti
The Food and Gastronomy Events - visitors analysis
Abstract:
Práce „Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti“ je rozdělena na čtyři části. První část naznačuje teoretická východiska turismu, především pozici a význam gastronomického cestovního ruchu a gastronomických eventů. Druhá a třetí část shrnuje základní motivační teorie, rozlišené podle zaměření na potřeby, hodnoty, prospěch, očekávání, push a pull faktory. Jsou představeny důvody a způsoby měření …moreAbstract:
Práce „Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti“ je rozdělena na čtyři části. První část naznačuje teoretická východiska turismu, především pozici a význam gastronomického cestovního ruchu a gastronomických eventů. Druhá a třetí část shrnuje základní motivační teorie, rozlišené podle zaměření na potřeby, hodnoty, prospěch, očekávání, push a pull faktory. Jsou představeny důvody a způsoby měření …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2017
Identifier:
https://is.muni.cz/th/b1lmc/
Thesis defence
- Date of defence: 20. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Martin Šauer, Ph.D.
- Reader: doc. RNDr. Jiří Vystoupil, CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasaryk University
Faculty of Economics and AdministrationMaster programme / field:
Economic Policy and Administration / Regional Development and Administration
Theses on a related topic
-
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Slow turismus – návrh rozvoje environmentálně šetrného cestovního ruchu v Kladském pomezí
Markéta Sedláčková -
Slow food a jeho perspektiva v ČR
Jakub Cimrman -
Fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty
Zuzana Chreňová -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Michaela Kašparová -
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
Natália Vargová -
Food Truck - bistro na čtyřech kolech
Petr Marek