Pavel NOVÁK

Bakalářská práce

Sýr jako dárkový předmět

Cheese as a gift
Anotace:
Teoretická část je věnována historii Kroměříže, tradici na školství, zejména potravi-nářské a technologii výroby sýrů. Praktická část popisuje praktickou výrobu sýru ob-doby ?Blaťáckého zlata?, stanovení kyselostní křivky a senzorické hodnocení vyro-bených sýrů.
Abstract:
The theoretical part is devoted to the history of Kromeriz, tradition in education, in particular food and technology of cheese production. The practical part describes the practical production of cheese analogues "Blaťácké zlato" acidity curve determination and sensory evaluation of cheese
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2011
Identifikátor: 21811

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Josef Mrázek

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NOVÁK, Pavel. Sýr jako dárkový předmět. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin