Bc. Michaela Žváčková

Master's thesis

Optimalizace firemní kultury hotelu

The corporate culture of the hotel optimization
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá optimalizací firemní kultury hotelu Beta v Olomouci. Cílem této práce je posoudit současnou firemní kulturu hotelu Beta a na základě zjištěných výsledků navrhnout opatření vedoucí k její optimalizaci. Pro účely výzkumu byla použita metoda pozorování a dotazníkového šetření, která se zaměřuje na tyto oblasti: vztahy na pracovišti, pracovní prostředí, motivace, odměňování …more
Abstract:
This master’s dissertation deals with optimalization od corporate culture in hotel Beta in Olomouc. Main goal of this siddertation is to assess a present corporate culture in hotel Beta and, on the basic of results of analyze, propose measures of optimalization of corporate culture. Two methods of research were used: observation method and survey focused on relationships at the workplace, working environment …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2018
  • Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Reader: doc. Ing. Petr Čech, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)