Optimization of production process in milk industry – Sujeewa Buddhasiri
Sujeewa Buddhasiri
Master's thesis
Optimization of production process in milk industry
Optimization of production process in milk industry
Abstract:
Mléko je považováno za výživnou potravinu a nápojpro lidské tělo od počátku lidské civilizace. Tato diplomová práce je zaměřena na optimalizaci výrobních procesů v mlékárenském odvětví a je rozdělena donásledujících sedmi kapitol.První kapitola popisuje vývoj živočišné produkce, zemědělství a význam mléka jako potraviny a nápojepro lidský organismus.Statistické údaje související se zpracováním mléka …moreAbstract:
Milk has been considered as nutrient food and beverage to the human body since the beginning of human civilization. In this project work, optimization the production processes in milk industry is mainly focused with 7 chapters. The first chapter describes the development of livestock industry with agriculture and the importance of milk as a nutrient food and beverage to the human body. Statistical …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Pavel Kic, DrSc.
- Reader: Jana Mazancová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BUDDHASIRI, Sujeewa. \textit{Optimization of production process in milk industry}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Engineering. 2015. Available from: https://theses.cz/id/lyln8s/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringMaster programme / field:
Technology and Environmental Engineering / Technology and Environmental Engineering
Theses on a related topic
-
Sensory active substances arising from milk processing; the causes and possibilities of prevention
Mariana Hanková -
Technologie zpracování mléka
Monika Daňková -
Návrh linky na základní mlékárenské ošetření mléka
Pavel Bříza -
Návrh rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka
Lucie Hájková -
Systém chlazení mléka
Roman Kluka -
Towards smart Dairy nutrition (SDN): Improving sustainability and economics of Dairy production
Manfred Schönleben -
Economic analysis of small dairy farm in Sumava
Dominik Vlasák -
Průzkum možností a proveditelnosti pro vytvoření pracovní pozice welfare manažera na mléčné farmě dojeného skotu
Matylda Gajdušková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights