Bc. Monika Daňková

Diplomová práce

Technologie zpracování mléka

Milk Processing Technology
Anotace:
Diplomová práce Technologie zpracování mléka se zabývá zpracováním mléka na jednotlivé mléčné produkty, především na základních školách. Teoretická část popsiuje vlastnosti mléka, co vše obsahuje a proč je důležité pro děti z hlediska jejich vývoje. Dále se zaměřuje na zpracování mléka, od dojení až po zpracování mléka po finální mléčné výrobky. Praktická část obsahuje vlastní projekt k diplomové práci …více
Abstract:
The diploma thesis Technology of milk processing deals with milk processing into individual dairy products, especially in elementary schools. The theoretical part describes milk properties, what it contains and why it is important for children in terms of their development. It also focuses on milk processing, from milking to milk processing to final dairy products. Practical part contains own project …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2020
  • Vedoucí: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství chemie pro základní školy