Kvalita potravin v ČR a ochrana spotřebitele – David Juránek
David Juránek
Bakalářská práce
Kvalita potravin v ČR a ochrana spotřebitele
Food quality in the Czech Republic and consumer protection
Anotace:
Tato práce řeší kvalitu potravin a její vliv na zdraví spotřebitele. Mapuje potravinový řetězec od výrobce přes prodejce až po zákazníka s ohledem na úlohu a regulační možnosti státu. Práce dále pojednává o nástrojích, prostřednictvím kterých je spotřebitel chráněn před nebezpečnými potravinami a které mu v závislosti na jeho aktivním přístupu umožní nalézt potraviny s minimem negativních dopadů na …víceAbstract:
This work addresses the quality of food and its impact on consumer health. Maps the food chain from manufacturer to reseller and to the final customer regarding the role and regulatory capabilities of the state. This paper lists system tools that protect consumers from dangerous food and help consumers to actively access food with a minimum of negative impacts on their health. This work emphasizes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 9. 2018
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/79697
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2020
- Vedoucí: Jiří Zeman
- Oponent: Alena Filipová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/79697
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu
Práce na příbuzné téma
-
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová -
Ochrana spotřebitele v České republice a Evropské unii se zaměřením na kvalitu potravin
Lucie Kantorová -
An assessment of the effectiveness of the Community Development Fund (CDF) in improving the quality of Health Care and Education in Zimbabwe's communities. Case study of Kadoma Central constituency (Mashonaland Central Province)
Kudzai Elisha Chomusora -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera