Využití produktů z révy vinné v kosmetickém průmyslu – Veronika Matušková
Veronika Matušková
Bakalářská práce
Využití produktů z révy vinné v kosmetickém průmyslu
The usage of grapevine in cosmetics industry
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo zjistit a popsat využití produktů z révy vinné v kosmetickém odvětví. Práce se zabývá popisem historie a vývoje kosmetiky, vysvětlením technologických postupů při výrobě sekundárních produktů z révy vinné a chemickou povahou odpadních látek zpracovávaných při výrobě vína. Praktická část je věnována experimentu výroby kosmetického produktu s využitím odpadních produktů …víceAbstract:
The aim of the Bachelor thesis is to find out and describe the use of the grapevines in the cosmetics industry. The literature review focuses on the history and the development of the cosmetics industry, explains the production procceses of grapevines secondary products and the chemical structure of waste components that are processed during winemaking. The practical part is based on an experiment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Božena Průšová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Online Marketing in Cosmetics Industry
Alexandra Zrubecká -
Communication strategies in blogs focusing on natural cosmetics products
Jana KLÍMOVÁ -
Purchasing Behaviour of Generation Z within Cosmetics Industry in the Czech Market
Veronika Medková -
Marketing Strategy of Cosmetics Industry in China
Shu Chen -
Minoritní suroviny živočišného původu pro kosmetický průmysl
Karel Polách -
Vliv macerace na obsahové látky moštu a vína révy vinné
Ondřej Vachek -
Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants
César Hakizimana