Využití produktů z révy vinné v kosmetickém průmyslu – Veronika Matušková
Veronika Matušková
Bachelor's thesis
Využití produktů z révy vinné v kosmetickém průmyslu
The usage of grapevine in cosmetics industry
Abstract:
Cílem této bakalářské práce bylo zjistit a popsat využití produktů z révy vinné v kosmetickém odvětví. Práce se zabývá popisem historie a vývoje kosmetiky, vysvětlením technologických postupů při výrobě sekundárních produktů z révy vinné a chemickou povahou odpadních látek zpracovávaných při výrobě vína. Praktická část je věnována experimentu výroby kosmetického produktu s využitím odpadních produktů …moreAbstract:
The aim of the Bachelor thesis is to find out and describe the use of the grapevines in the cosmetics industry. The literature review focuses on the history and the development of the cosmetics industry, explains the production procceses of grapevines secondary products and the chemical structure of waste components that are processed during winemaking. The practical part is based on an experiment …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Božena Průšová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
-
Online Marketing in Cosmetics Industry
Alexandra Zrubecká -
Purchasing Behaviour of Generation Z within Cosmetics Industry in the Czech Market
Veronika Medková -
Marketing Strategy of Cosmetics Industry in China
Shu Chen -
Minoritní suroviny živočišného původu pro kosmetický průmysl
Karel Polách -
Vliv macerace na obsahové látky moštu a vína révy vinné
Ondřej Vachek -
Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants
César Hakizimana