Barbora Pospíšilová

Bachelor's thesis

Analýza konceptu restaurace Podolka

The analysis of the concept of the Podolka restaurant
Anotácia:
Bakalářská práce na téma Analýza konceptu restaurace Podolka je členěna do tří částí a to teoretickou, analytickou a návrhovou. V první teoretické části seznamuji čtenáře s pojmy gastronomie, stravovací služby, stravovací trendy dnešní doby, alternativní směry ve výživě, dále také s ekologickým zemědělstvím a historií a vývojem farmářských trhů. Ve druhé, analytické části práce popisuji vznik restaurace …viac
Abstract:
The bachelor thesis on the topic The analysis of the concept of the Podolka restaurant is divided into three parts, namely the theoretical, analytical and proposal ones. In the first theoretical part I introduce readers to the concepts of gastronomy, catering services, eating trends of today, alternative directions in nutrition, organic farming and the history and development of farmers' markets. In …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/f6ldm/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
  • Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)