Analýza konceptu restaurace Podolka – Barbora Pospíšilová
Barbora Pospíšilová
Bakalářská práce
Analýza konceptu restaurace Podolka
The analysis of the concept of the Podolka restaurant
Anotace:
Bakalářská práce na téma Analýza konceptu restaurace Podolka je členěna do tří částí a to teoretickou, analytickou a návrhovou. V první teoretické části seznamuji čtenáře s pojmy gastronomie, stravovací služby, stravovací trendy dnešní doby, alternativní směry ve výživě, dále také s ekologickým zemědělstvím a historií a vývojem farmářských trhů. Ve druhé, analytické části práce popisuji vznik restaurace …víceAbstract:
The bachelor thesis on the topic The analysis of the concept of the Podolka restaurant is divided into three parts, namely the theoretical, analytical and proposal ones. In the first theoretical part I introduce readers to the concepts of gastronomy, catering services, eating trends of today, alternative directions in nutrition, organic farming and the history and development of farmers' markets. In …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/f6ldm/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POSPÍŠILOVÁ, Barbora. \textit{Analýza konceptu restaurace Podolka}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/m64zfv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
Markéta Šimonová -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
Lucie Červenková -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Řízení kvality služeb v gastronomii
Adéla Rieszová -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova