Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf – Bc. Lukáš NAVRÁTIL
Bc. Lukáš NAVRÁTIL
Master's thesis
Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf
Determination and Characterization of Selected Antimycotic Products for the Treatment of Foodstuffs
Abstract:
Diplomová práce byla zaměřena na stanovení a charakterizaci antimykotických přípravků, které se používají k ošetření potravin. Teoretická část se zabývá popisem přídatných látek a charakterizací jednotlivých druhů antimykotických přípravků. Praktická část je zaměřena na stanovení natamycinu ve vybraných druzích trvanlivých salámů (Lovecký salám, Poličan, Paprikáš, Selský salám, Vysočina). Pro stanovení …moreAbstract:
The thesis was focused on the determination and characterization of antimykotic products, which are used for the treatment of food. The theoretical part deals with the description of the additives and the characterisation of each species of antimykotic products. The practical part is focused on determination of natamycinu in selected types of durable salami (Lovecky salam, Polican, Paprikas, Selsky …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NAVRÁTIL, Lukáš. \textit{Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/m67xg6/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
NAVRÁTIL, Lukáš. Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Vývoj/adaptace HPLC metody s fluorescenční detekcí pro stanovení alpelisibu v krevní plasmě pro výzkumné účely
Eva Krejčířová -
Vývoj HPLC metody stanovení psychofarmak v suché krevní skvrně pro farmakokinetické profilování
Eva Krejčířová -
HPLC metoda pro terapeutické monitorování antipsychotik
Lenka Jindřichová -
Vývoj HPLC metody pro stanovení methylovaných derivátů argininu v plasmě
Sabina Sedlářová -
Vývoj/validace HPLC analytické metody pro stanovení mirtazapinu v biologické matrici
Monika Holubová