Andrea Hupik
Bakalářská práce
Kvalita gastronomických služeb
Quality of gastronomical services
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o kvalitě nabízených služeb v gastronomii. Cílem této práce je analýza vnímání kvality gastronomických služeb a následná tvorba návrhů na jejich možné zlepšení. V teoretické části práce jsou definovány pojmy gastronomie, gastronomické služby a kvalita. Následně je popsán také jejich vývoj a historie. Praktickou část tvoří průzkum na téma vnímání kvality gastronomických služeb …víceAbstract:
Bachelor thesis deals with the quality of services offered in gastronomy. The aim of this work is to analyze the perception of gastronomic service quality and the subsequent creation of proposals for their possible improvement. In theoretical part of the thesis are defined terms as gastronomy, gastronomical services and quality. Subsequently, their development and history are also described. The practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 10. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/69217
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedoucí: Jiřina Jenčková
- Oponent: Zdenka Daňková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/69217
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
Lucia Medveďová -
Analýza gastronomických služieb vo vybranom regióne
Lukáš Olekšák -
Nové způsoby aplikace marketingu ve stravovacích službách
Hana Petránková -
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Daria Orlova -
Analýza marketingové komunikace vybraného gastronomického zařízení
Simona Rožánková -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství
Diana Al-Rofaiová -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková