Bc. Elizaveta Kuznetsova

Bakalářská práce

Nabídka a kvalita služeb v gastronomii

Offer and quality of services in gastronomy
Anotace:
V současné době je zdravá výživa aktuálním tématem, neboť stále více lidí se stravuje tímto způsobem. Tato práce se zbývá rozsahem a cenou nabídky restaurací zaměřených na zdravou výživu. Mnohdy se setkávám s tím, že v běžných restauracích není dostatečná a kvalitní nabídka zdravých pokrmů, a převládá velmi vysoká cena těchto pokrmů. Proto jsem se rozhodla zkoumat tuto problematiku a také proto, že …více
Abstract:
Currently, healthy nutrition is a topical issue, as more and more people are eating this way. This work remains the scope and cost of offering healthy nutrition restaurants. I often encounter the fact that there is not a sufficient and high-quality offer of healthy meals in regular restaurants, and the very high price of these dishes prevails. That is why I decided to examine this issue and also because …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/c8go8/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 1. 2020
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví