Nabídka a kvalita služeb v gastronomii – Bc. Elizaveta Kuznetsova
Bc. Elizaveta Kuznetsova
Bachelor's thesis
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Offer and quality of services in gastronomy
Abstract:
V současné době je zdravá výživa aktuálním tématem, neboť stále více lidí se stravuje tímto způsobem. Tato práce se zbývá rozsahem a cenou nabídky restaurací zaměřených na zdravou výživu. Mnohdy se setkávám s tím, že v běžných restauracích není dostatečná a kvalitní nabídka zdravých pokrmů, a převládá velmi vysoká cena těchto pokrmů. Proto jsem se rozhodla zkoumat tuto problematiku a také proto, že …moreAbstract:
Currently, healthy nutrition is a topical issue, as more and more people are eating this way. This work remains the scope and cost of offering healthy nutrition restaurants. I often encounter the fact that there is not a sufficient and high-quality offer of healthy meals in regular restaurants, and the very high price of these dishes prevails. That is why I decided to examine this issue and also because …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 11. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/c8go8/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 1. 2020
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Pavel Kaplan -
Gastronomie v Pardubickém kraji
Soňa Sedláčková -
Analýza konceptu restaurace Podolka
Barbora Pospíšilová -
Kvalita a nabídka ubytovacích služeb venkovských destinací na vybraných rezervačních portálech
Adéla Prášilová -
Nabídka a kvalita gastronomických služeb
Roman Kubišta -
Analýza kvality vybrané produktové nabídky turistického regionu Severní Morava a Slezsko
Oksana Bilyk -
Hotelové služby a jejich nabídka ve vybrané destinaci
Klára Košková