Bc. Elizaveta Kuznetsova

Bachelor's thesis

Nabídka a kvalita služeb v gastronomii

Offer and quality of services in gastronomy
Abstract:
V současné době je zdravá výživa aktuálním tématem, neboť stále více lidí se stravuje tímto způsobem. Tato práce se zbývá rozsahem a cenou nabídky restaurací zaměřených na zdravou výživu. Mnohdy se setkávám s tím, že v běžných restauracích není dostatečná a kvalitní nabídka zdravých pokrmů, a převládá velmi vysoká cena těchto pokrmů. Proto jsem se rozhodla zkoumat tuto problematiku a také proto, že …more
Abstract:
Currently, healthy nutrition is a topical issue, as more and more people are eating this way. This work remains the scope and cost of offering healthy nutrition restaurants. I often encounter the fact that there is not a sufficient and high-quality offer of healthy meals in regular restaurants, and the very high price of these dishes prevails. That is why I decided to examine this issue and also because …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 11. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 1. 2020
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)