Nabídka a kvalita služeb v gastronomii – Bc. Elizaveta Kuznetsova
Bc. Elizaveta Kuznetsova
Bakalářská práce
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Offer and quality of services in gastronomy
Anotace:
V současné době je zdravá výživa aktuálním tématem, neboť stále více lidí se stravuje tímto způsobem. Tato práce se zbývá rozsahem a cenou nabídky restaurací zaměřených na zdravou výživu. Mnohdy se setkávám s tím, že v běžných restauracích není dostatečná a kvalitní nabídka zdravých pokrmů, a převládá velmi vysoká cena těchto pokrmů. Proto jsem se rozhodla zkoumat tuto problematiku a také proto, že …víceAbstract:
Currently, healthy nutrition is a topical issue, as more and more people are eating this way. This work remains the scope and cost of offering healthy nutrition restaurants. I often encounter the fact that there is not a sufficient and high-quality offer of healthy meals in regular restaurants, and the very high price of these dishes prevails. That is why I decided to examine this issue and also because …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/c8go8/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2020
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUZNETSOVA, Elizaveta. \textit{Nabídka a kvalita služeb v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/m764ik/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Pavel Kaplan -
Gastronomie v Pardubickém kraji
Soňa Sedláčková -
Analýza konceptu restaurace Podolka
Barbora Pospíšilová -
Kvalita a nabídka ubytovacích služeb venkovských destinací na vybraných rezervačních portálech
Adéla Prášilová -
Nabídka a kvalita gastronomických služeb
Roman Kubišta -
Analýza kvality vybrané produktové nabídky turistického regionu Severní Morava a Slezsko
Oksana Bilyk -
Hotelové služby a jejich nabídka ve vybrané destinaci
Klára Košková