Možnosti inovace náplní u čokoládových cukrovinek – Bc. Michaela Franková
Bc. Michaela Franková
Master's thesis
Možnosti inovace náplní u čokoládových cukrovinek
Possibilities of filling innovation in chocolate confectionery
Abstract:
Diplomová práce na téma Možnosti inovace náplní u čokoládových cukrovinek je zaměřena na produkci čokolády a pralinek s využitím bylinných extraktů jako součásti náplní. Literární rešerše se zabývá procesem výroby čokolády a pralinek, typy náplní a možnými vadami, které se mohou v pralinkách či čokoládě vyskytovat. Druhá část teorie se věnuje extrakčním metodám používaným k získání bylinných extraktů …moreAbstract:
The focus of the master's thesis entitled Possibilities of filling innovation in chocolate confectionery is on the production of chocolate and pralines using herbal extracts as part of the fillings. The literary review delves into the processes of chocolate and praline production, types of fillings, and potential defects that may occur in pralines or chocolate. The second part of the theory deals with …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 29. 5. 2023
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
- Reader: Iva Burešová, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / specializace:
Food and Beverage Human Nutrition / Food Quality and Safety
Theses on a related topic
-
Čokoládové cukrovinky a specifika jejich výroby
Zuzana Vodehnalová -
Čokoládové cukrovinky s přidanou hodnotou
Kateřina Týblová -
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
Agáta Uchytilová -
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
Veronika Bednaříková -
Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu
Kateřina Zítková -
Application of the Marketing Analysis Tools for Launch New Product to the Chocolate Market.
Martin Tomáš -
Chocolate Confectionery market analysis - United Kingdom
Alexandra Kiš Bandiová -
Čokoládové hmoty a možnosti jejich uplatnění při výrobě funkčních cukrovinek
Helena Kölblová