Ing. Adéla BLAŽKOVÁ

Bachelor's thesis

Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu

Modified starches and their used in food industry
Abstract:
Práce se zabývá nativními škroby, jejich vlastnostmi a výrobou z rostlinných materiálů. Hlavně tedy výrobou bramborového škrobu. Dále jsou popsány modifikované škroby, které si při jejich výrobě musí zachovat alespoň jednu vlastnost původního škrobu. Podrobně je popsána enzymová hydrolýza škrobu. Uplatnění modifikovaných škrobů v potravinářském průmyslu a to hlavně v mlékárenském, pekařském a cukrářském …more
Abstract:
The work deal with starches, their properties and producing from vegetal materials {--} so mainly with potato starch production. Next are described the modified starches which needs to thrue their producing keep at least one character of original starch. Enzyme hydrolyze of starch is in details also describe in this work. The modified starches are used in food industry {--} especially in dairy industry …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 6. 2009
Accessible from:: 4. 6. 2009
Identifier: 5260

Thesis defence

  • Date of defence: 19. 6. 2007
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

BLAŽKOVÁ, Adéla. Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 06. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 4. 6. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.