Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve Vazební věznici Olomouc. – Tomáš WENCL
Tomáš WENCL
Bakalářská práce
Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve Vazební věznici Olomouc.
The nutritive evaluation of the prison fare in Olomouc stockade
Anotace:
Práce se zabývala požadavky na výživu vězňů v ČR. V našem případě se jednalo konkrétně o stravování obviněných a odsouzených vězňů ve Vazební věznici Olomouc z hlediska jejich správné výživy. V praktické části student vyhodnotil jídelní lístky, které byly sesta-vovány odborným personálem tak, aby naplnily výživové doporučené dávky pro vybranou skupinu vězňů. Hodnocení proběhlo pomocí programu Vyhodnocení …víceAbstract:
The aim of this thesis was the nutrition of prisoners in CZ. In the concrete it was Olomouc stockade. It was analyzed menus which were suggested acording to recommended daily rations for prisoners and financial limit. It was used program Vyhodnocení ekonomiky vý-živu on menu´s evaluation and was proposed recommendations for possible modifications of these menus.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 8. 2008
Zveřejnit od: 6. 8. 2008
Identifikátor:
8031
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
WENCL, Tomáš. Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve Vazební věznici Olomouc.. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 06. 08. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 6. 8. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
Jakub Mazur -
Faktory ovlivňující stravovací návyky žáků základních škol
Karolína Fourová -
Naplňování doporučené denní dávky minerálních látek ve výživě pacientů Psychiatrické léčebny v Kroměříži
Renata HAVLÍKOVÁ -
Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici
Zdeněk BARTOŠ -
Energetická hodnota stravy vězňů Vazební věznice
Zdeněk BARTOŠ -
Zdroje energie zaměřené na výrobu tepla a elektrické energie
Lukáš NEUMANN -
Energie budoucnosti: výzvy spojené s výrobou elektrické energie z obnovitelných zdrojů
Ondřej Černý -
Technologie a technika výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů energie
Lenka Procházková