Úloha a místo restauračních malých pivovarů v Plzeňském kraji – František Tykal
František Tykal
Diplomová práce
Úloha a místo restauračních malých pivovarů v Plzeňském kraji
The role and the position of microbreweries in restaurants in Plzeň region
Anotace:
Cílem této práce je analýza úlohy a místa malých restauračních pivovarů včetně jejich hostinců ve společnosti, kde jsou součástí běžného života místních obyvatel a jako předmětu pivní turistiky jako specifické formy cestovního ruchu a s ní související hodnocení jejich nabídky jako cíle zájmu jejími vyznavači. V práci je popisován způsob dotazníkového šetření mezi návštěvníky pivovarských hostinců rozdělených …víceAbstract:
The aim of this work is to analyze the role and place of small breweries, including their inns in a society where they are part of everyday life for local residents and as the subject of beer tourism as a specific form of tourism and the related evaluation of their tender as targets of interest by its followers. This work describes a method of questionnaire survey among visitors to the brewery pubs …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 11. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
- Oponent: Martina Chalupová, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Malé pivovary jako součást hotelnictví v České republice
Klára Brožová -
Restaurační minipivovary a rodinné pivovary v podmínkách České republiky
Kateřina Pojmanová -
Projektová dokumentace pro realizaci malé provozní jednotky pivovaru
Jakub Martínek -
Perštýnský areál s malým pivovarem, pivním wellness, ubytováním a restaurací v Litomyšli
Cyril Vltavský -
Malé pivovary jako součást hotelnictví v České republice
Klára Brožová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Úloha a význam regionální gastronomie
Jana Flídrová
Název
Vložil
Vloženo
Práva