Chování spotřebitelů na trhu s masem a masnými výrobky – Bc. Kateřina Viktorová
Bc. Kateřina Viktorová
Master's thesis
Chování spotřebitelů na trhu s masem a masnými výrobky
Consumer behaviour in the meat and meat products market
Abstract:
Viktorová, K. Chování spotřebitelů na trhu s masem a masnými výrobky. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020.Diplomová práce se zabývá vyhodnocením nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují spotřebitele na trhu s masem a masnými výrobky. V literární rešerši je předložena konfrontace teoretických poznatků jednotlivých autorů na téma spotřební chování. V analytické části práce jsou …moreAbstract:
Viktorová, K. Consumer behaviour in the meat and meat products market. Diploma thesis. Brno: Mendel University, 2020.The thesis deals with the evaluation of the most important factors which influence consumers in the meat and meat products market. The literary research presents a confrontation of the theoretical knowledge of the individual authors on the topic of consumer behaviour. The analytical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VIKTOROVÁ, Kateřina. \textit{Chování spotřebitelů na trhu s~masem a~masnými výrobky}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2020. Available from: https://theses.cz/id/mokbo0/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsMaster programme / field / specializace:
Economics and Management / Business Economics and Management / Business Management
Theses on a related topic
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Influence of animal advocacy movies on behavioral change in meat and dairy products consumption
Adéla Novotná -
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
Tumelo Moyo -
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
Barbora Ruffíni -
Komparativní analýza vývoje spotřeby vepřového, hovězího a drůbežího masa a masných výrobků v České republice a na Ukrajině
Yuliia Yefimova -
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
Julie Remencová -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová