Význam národní gastronomie v cestovním ruchu – Tereza Jiranová
Tereza Jiranová
Bakalářská práce
Význam národní gastronomie v cestovním ruchu
The Importance of National Gastronomy in Tourism
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je prokázat význam národní gastronomie v cestovním ruchu. Jsou definovány a přiblíženy faktory ovlivňující výběr hromadných stravovacích zařízení zahrnutých na program poznávacích zájezdů po třech zemích Evropy -- Česku, Rakousku a Maďarsku. Na samotnou gastronomii střední Evropy se zaměřuje celá jedna kapitola. Praktická část je věnována rozhovoru s paní Marcelou Daher …víceAbstract:
The main aim of this bachelor thesis is to demonstrate the importance of national gastronomy in the sphere of tourism. Factors that are influential in the selection of a mass catering facility included in the programme of tours in Central Europe, specifically the Czech Republic, Austria and Hungary, are defined and described. An entire section is dedicated to Central European gastronomy. The practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 9. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/13064
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 1. 2009
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Jarmila Netková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/13064
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Komentovaný překlad do ruštiny kapitoly z knihy Střední Evropa je jako pták s očima vzadu, Jacques Rupnik
Anastasiya Romanova -
Soil drought variability in Central Europe and its circulation drivers
Jan Řehoř -
Externí strategická analýza odvětví informačních technologií v regionu střední Evropy pro společnost Accenture Central Europe B.V., organizační složka, sídlo Praha 2, Jiráskovo náměstí 6, PSČ 120 00.
Ondřej Frolek -
Vliv nezaměstnanosti na podporu extremistických stran: jižní Evropa vs. střední Evropa
Zdeněk Zoul -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá