Jan Pelinka

Bakalářská práce

Zpracování odpadu z kávových kapslí

Waste from coffee capsules
Anotace:
Práce sleduje nejmodernější trendy ve zpracování odpadu a je primárně zaměřena na odpadz kávových kapslí, který se stává jedním z globálních problémů v odpadovém průmyslu.V teoretické části nejprve, na základě citované literatury, definuje pojmy z dané problematiky,dále charakterizuje odpad z kávových kapslí, příčiny vzniku a popisuje všeobecnétrendy ve zpracování odpadu, který se produkuje společně …více
Abstract:
The work follows the latest trends in waste treatment and is primarily focused on coffeecapsules waste, which becomes one of the global problems in the waste industry. In thetheoretical part first, based on the cited literature, defines the terms of the issue, also characterizesthe coffee pod waste, causes of and describes the General trends in the processingof waste that is produced along with the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 3. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Vlastimil Altmann, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses mrwak1 mrwak1/2
30. 3. 2018
Složky
Soubory
Mach, J.
30. 3. 2018
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.