Vývoj českého pivního trhu se zaměřením na minipivovary – Bc. Vykoukalová Vykoukalová
Bc. Vykoukalová Vykoukalová
Bachelor's thesis
Vývoj českého pivního trhu se zaměřením na minipivovary
Development of the Czech Beer Market with a Focus on Mini-breweries
Abstract:
Tato bakalářská práce hodnotí vývoj českého pivního trhu se zaměřením na minipivovary. Počet malých pivovarů i přes nepříznivou situaci na trhu v poslední době stoupá, a proto jsou minipivovary stále aktuálním tématem. Cílem této práce bylo zjistit, jaká byla úloha minipivovarů při vývoji českého pivního trhu od roku 1989. Na základě takto stanoveného cíle byly postaveny následující výzkumné otázky …moreAbstract:
This bachelor thesis evaluates the development of the Czech beer market with a focus on mini-breweries. Despite the unfavorable market situation, the number of small breweries has been rising recently, which is said, why mini-breweries are still a topical issue. The aim of this work was to find out what was the role of microbreweries in the development of the Czech beer market since 1989. Based on …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2022
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/trnrv/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2022
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Vývoj pivovarnictví a jeho vliv na ekonomiku vybraného regionu
Tomáš Šelepa -
Pivovarnický průmysl a pivní cestovní ruch v České republice
Libuše Jonášová -
Regionálna analýza pivovarníckeho priemyslu v ČR a vplyv pivného turizmu na cestovný ruch v Juhočeskom a Plzeňskom kraji
Martin Dzurovčin -
Význam sklářských muzeí pro cestovní ruch Libereckého kraje
Anna Stránská -
Využití brown-field objektu pro cestovní ruch (v ČR nebo na mezinárodním trhu)
Markéta VALENTOVÁ -
Projekt zvyšování kvality služeb vybraného minipivovaru a jeho využití v cestovním ruchu
Dominika Polášková -
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
Nikol Šebestová -
Odměňování zaměstnanců v oboru gastronomie v ČR: komparace období před a během pandemie Covid-19
Martina Perutková