Bc. Mojáková Mojáková

Bakalářská práce

Podnikatelský plán - cukrárna

Business Plan - Patisserie
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o náležitostech k sepsání podnikatelského plánu, na jejichž základě je představen realistický podnikatelský plán na založení cukrárny. V první části jsou vysvětleny pojmy, popsány jednotlivé poznatky, fakta a definice důležité k sestavení podnikatelského plánu. Dále je popsána metodika zpracování práce. Následující části se věnují představení záměru a analýzám, ze kterých …více
Abstract:
The bachelor's thesis deals with the requisites for writing a business plan, based on which a realistic business plan for the establishment of a patisserie is presented. The first part explains the concepts, describes individual findings, facts and definitions important to compile a business plan. The methodology of thesis processing is also described. The following sections are dedicated to the introduction …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/mvc4p/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Jarmila Duháček Šebestová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné