Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády – Ing. Kateřina Horníková
Ing. Kateřina Horníková
absolventská práce studenta CŽV
Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
Teaching model proposal for a specialised topics – cocoa processing and chocolate production
Anotace:
V teoretické části závěrečné práce je zpracován stručný přehled informací, vztahující se k problematické výchovně-vzdělávacího procesu a pedagogické komunikace. Uvádí obecné zákony učení, didaktické a výchovné zásady a obecné zákony učení. Nastiňuje přehled metod výuky a aktivizačních forem výuky. Dotýká se také organizace výuky a činitelů, které ovlivňují výuku. S ohledem na jejich důležitost jsou …víceAbstract:
The theoretical part of the thesis contains a brief overview of information, related to the educational process and communication. Topics as principles of teaching, didactic rules or general rules of education, teaching methods (including those that activise students) are described, as well as forms how the educational process can be organised, factors of leasing/teaching and didactic tools. I tis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 12. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Iva Klabalová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HORNÍKOVÁ, Kateřina. \textit{Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády}. Online. Závěrečná práce studenta celoživotního vzdělávání. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/mxnfup/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendelova univerzita v Brně
Institut celoživotního vzděláváníceloživotní / obor:
Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
Hana Svobodová -
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
Alena BEŇADIKOVÁ -
Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
Dávid Krajňák -
Bioaktivní látky v kakaových produktech
Kateřina ZAJÍČKOVÁ -
Návrh a ověření studijní opory pro předmět Stolničení
Petra Nečasová