Tatiana Agafontseva

Bakalářská práce

Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány

Gastronomy and Tourism - Gourmet Tours
Anotace:
Současným trendem je cesta za gastronomií a za poznaním cizí zemi všemi smysly. Tématem bakalářské práce jsou gastronomický cestovní ruch a nabídka zájezdů pro gurmány.Cílem bakalářské práce je zhodnotit současný stav gastronomického cestovního ruchu na základě nabídky zájezdů pro gurmány v českých a ruských cestovních kancelářích. Hodnocení vychází z nabídek připravených zájezdů pro gurmány, které …více
Abstract:
Nowadays it is becoming more popular to travel and at the same time to get acquainted with the gastronomy and the culture of a foreign country. The theme of this thesis is the gastronomic tourism and the offer of gourmet tours. The aim is to evaluate the current state of gastronomic tourism with the help of analysis of tours for gourmets offered by Czech and Russian travel agencies. Rating is based …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 10. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2015
  • Vedoucí: Zdenka Petrů
  • Oponent: Barbora Voříšková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/46097

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj