Gastronomie portugalských regionů – Tereza Hukalová
Tereza Hukalová
Bakalářská práce
Gastronomie portugalských regionů
Gastronomy in Portuguese regions
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřená na portugalskou gastronomii. Jejím cílem bylo analyzovat a porovnat gastronomii v jednotlivých regionech Portugalska. Druhým cílem bylo zhodnotit zastoupení portugalských restaurací na českém trhu a jejich nabídku. Pro získání informací byl proveden sekundární výzkum ve formě literární rešerše, byly použity také internetové zdroje a vlastní pozorování. Regiony byly porovnány …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2022
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB13456
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2022
- Vedoucí: Mgr. David Chaloupský, Ph.D.
- Oponent: RNDr. Mgr. Tomáš Burda, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 3. 6. 2022 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková -
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Šárka Knapová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kohout, J.
4. 6. 2022
Kohout, J.
4. 6. 2022