Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo – Bc. Tomáš MARKO
Bc. Tomáš MARKO
Master's thesis
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Quality evaluation of gluten-free food, concretely gluten-free pastries
Abstract:
Tématem této diplomové práce je hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. V teoretické části se práce zabývá onemocněním celiakií, jejími symptomy, formami i diagnostikou. Jsou zde popsány základní principy bezlepkové diety a dostupné potraviny. Dále jsou popsány základy senzorického hodnocení potravin. Praktická část je zaměřena na přípravu vzorků pečiva, podle navržených receptur …moreAbstract:
This diploma thesis deals with theme "Quality evaluation of gluten-free food, concretely gluten-free pastries". Theoretical part is concerned about coeliac disease in general, their symptoms, forms and diagnostic. There is described basic principal of coeliac disease and approachable gluten-free food. Then the basics of sensory analyse are described. Practical part is focused on finding suitable gluten …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2015
Accessible from:: 24. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Jirotková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MARKO, Tomáš. \textit{Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2015. Available from: https://theses.cz/id/mzxeo2/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MARKO, Tomáš. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. Č. Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agribussines
Theses on a related topic
-
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Tomáš BRTNA -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Adéla HANUŠOVÁ -
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Magdaléna DARDOVÁ -
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Aneta BRABENCOVÁ -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Helena ZIMMELOVÁ -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Radka OSINKOVÁ -
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
Radka Kuchařová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights